‘Doe dingen in je leven die je graag wilt doen’, dat zei mijn vader toen hij ernstig ziek werd. Ik nam dat advies heel serieus en ging vervolgens voor bepaalde doelstellingen in mijn leven. Het typeert onmiddellijk wie ik ben en waar ik belang aan hecht.

Als mama van 2 jong volwassenen is het mijn droom om hen op weg te helpen naar een wereld van waardering en uitdaging. Mijn taak is hier geslaagd als ze ooit hun vleugels uitslaan en ik hen zorgeloos kan loslaten.

Samen met mijn man , Levi, hebben we een onderneming. Ik ondersteun hem als vrouw in zijn zaak. We vormen een mooie tandem.

Niets leuker dan mensen rondom mij… ik vind het fantastisch om op zaterdagavond met vrienden samen een glas te drinken. Engagement vind ik terug als mede-organisator van de Vinderhoutse Feesten. Een evenement dat ik met een bevriend persoon ben opgestart en op vandaag een mooi succesverhaal kent.

De uitdaging in mijn leven vind ik ongetwijfeld in mijn sport . Ik liep de 10Miles in Antwerpen en ben daar toch wel trots op. Na een drukke werkdag vind ik het fantastisch om die loopschoenen aan te trekken en mezelf uit te dagen op een nieuw onbekend traject.

Het ondernemen zit in mijn bloed. In het gezin, op de werkvloer en daarbuiten. Ik weet wat ik wil en zo besloot ik, na 15 jaar ervaring in grote bedrijven, een nieuwe richting in te slaan. Het is een passie om cijfers te matchen en de puzzel te maken. Mensen adviseren, zaken analyseren en conclusies trekken. Het is diep en gegrond. Ik koos bewust voor een samenwerking met Audax Accounting omwille van de waardering en het respect dat Katty toont. Je goed voelen, werkt gewoon beter!

Ellen