Team

eventueel kan je hier nog een korte tekst zetten

Katty Van der Linden

Niets vind ik fijner dan ondernemers ondersteunen bij het in de wereld zetten van hun idee, talent en passie. Zelf heb ik een oog voor detail , maar boeit ook de menselijke kant van het ondernemersverhaal me. Dat ik gestructureerd en nauwgezet ben, mag geen verrassing zijn. Ook informeren en adviseren zit me in het bloed. Dat ik spontaan en extravert ben, maakt mij misschien een minder typische boekhouder. Ik ben van opleiding Handelsingenieur en behaalde nadien mijn erkenning als gecertificeerd accountant bij het beroepsinstituut (ITAA).
Samen met mijn kinderen woon ik in een fantastisch cohousing project in Vinderhoute, een groen en rustig dorp net buiten Gent. Diepgang en voortdurende ontwikkeling zijn als zuurstof voor me, zowel in mijn professionele- als privéleven.
Samenwerken en bouwen op elkaars kracht: voor mij zijn het de sleutels naar de toekomst.

Ellen De Grave

Het ondernemen zit in mijn bloed. In het gezin, op de werkvloer en daarbuiten. Ik weet wat ik wil en zo besloot ik, na 15 jaar ervaring in grote bedrijven, een nieuwe richting in te slaan. Het is een passie om cijfers te matchen en de puzzel te maken. Mensen adviseren, zaken analyseren en conclusies trekken. Het is diep en gegrond. Ik koos bewust voor een samenwerking met Audax Accounting omwille van de horizontale structuur en het respect dat Katty toont.
Je goed voelen, werkt gewoon beter!

Team

Maak kennis met ons team

Katty

Niets vind ik fijner dan ondernemers ondersteunen bij het in de wereld zetten van hun idee, talent en passie. Zelf heb ik een oog voor detail, maar boeit ook de menselijke kant van het ondernemersverhaal me. Dat ik gestructureerd en nauwgezet ben, mag geen verrassing zijn. Ook informeren en adviseren zit me in het bloed. Dat ik spontaan en extravert ben, maakt mij misschien een minder typische boekhouder. Ik ben van opleiding Handelsingenieur en behaalde nadien mijn erkenning als gecertificeerd accountant bij het beroepsinstituut (ITAA). Samen met mijn kinderen woon ik in een fantastisch cohousing project in Vinderhoute, een groen en rustig dorp net buiten Gent. Diepgang en voortdurende ontwikkeling zijn als zuurstof voor me, zowel in mijn professionele- als privéleven. Samenwerken en bouwen op elkaars kracht: voor mij zijn het de sleutels naar de toekomst.

Ellen

Het ondernemen zit in mijn bloed. In het gezin, op de werkvloer en daarbuiten. Ik weet wat ik wil en zo besloot ik, na 15 jaar ervaring in grote bedrijven, een nieuwe richting in te slaan. Het is een passie om cijfers te matchen en de puzzel te maken. Mensen adviseren, zaken analyseren en conclusies trekken. Het is diep en gegrond. Ik koos bewust voor een samenwerking met Audax Accounting omwille van de horizontale structuur en het respect dat Katty toont. Je goed voelen, werkt gewoon beter!

Sarah

Sarah

Gebeten door cijfers is mijn job, mijn passie. Na een aantal jaren ervaring bij tal van bedrijven maakte ik de switch naar een boekhoudkantoor. Elke dag brengt weer wat nieuws, waardoor ik ook op professioneel vlak kan blijven groeien. Ik word aangemoedigd om initiatief te nemen en opleidingen te volgen en me op die manier ten volle te ontplooien.

Josephine

Josephine

Theorie en praktijk combineren en zo bedrijfsfinanciën op een transparante en flexibele manier verwerken om bij te dragen aan een duurzame bedrijfsvoering: dit is voor mij de belangrijkste drijfveer in mijn job. Betrouwbare resultaten, relevante financiële analyse en fiscaal advies op maat, vormen een belangrijke basis voor een strategische bedrijfsvoering. Door samen te werken met Audax wil ik hieraan graag meewerken. Naast een licentie in de Economische wetenschappen, behaalde ik in 2018 een master in de Bedrijfseconomie. Omdat het vinden van creatieve oplossingen onontbeerlijk is in een constant vernieuwende bedrijfscontext, blijft het een veelzijdige en interessante uitdaging. Daarom staan er steeds fiscale vervolgopleidingen op het programma.

We are audax

Audax komt van het Latijn en betekent moedig en ondernemend
Supervrouw audax accounting
Onze partners